Instalatori Bucuresti Sector 2

Instalator Bucuresti Sector 2

Instalator Sector 2

Locuiti in sectorul 2 Bucuresti si aveti nevoie de un instalator serios si profesionist ? Suntem la un click distanta de dvs., pregatiti pentru orice solicitare in domeniul instalatiilor:

 • instalatii sanitare

 • instalatii termice

 • montaj centrale termice si calorifere

 • reparatii si montaj de hidrofoare

 • montaj de obiecte electrocasnice

 • montaj si instalare aragaze si plite electrice

 • montaj si instalare masini de spalat

 • desfundari tevi si canalizare

Daca locuiti in Bucuresti in zone precum Colentina – Iancului – Mosilor – Pantelimon – Tei – Stefan cel Mare, nu ezitati sa contactati echipa noastra de instalatori deoarece efectuam interventii rapide in zona dvs., cu atat mai mult daca este vorba de o urgenta.

Nu va spunem ca la noi veti gasi cel mai mic pret de pe piata. Noi, echipa de instalatori seriosi ne-am propus sa va oferim in schimb cele mai bune servicii, garantie pe care o oferim tuturor clientilor, indiferent de serviciul pentru care suntem solicitati. Suntem instalatori profesionisti cu experienta si nu ne ascundem in spatele unor vorbe frumoase care ascund la randul lor servicii de o calitate indoielnica.

Strategia pe care ne bazam in activitatea noastra pleaca de la ideea ca orice client care ne solicita trebuie inteles diferit pentru ca fiecare solicitare este diferita. Atentia si grija cu care efectuam fiecare lucrare ne ofera certitudinea ca vom pastra o legatura de prietenie.

Daca locuiti in Sectorul 2 sau oriunde in Bucuresti si aveti nevoie de un instalator serios si profesionist care sa lucreze „ca la carte”, sunati la numarul 0724 518 467 si lasati-ne sa va aducem linistea si confortul pe care il meritati.

4 Comentarii

 1. Buna ziua,
  Numele meu este Iatan Dumitru, si reprezint Asociatia de proprietari Bloc 81.
  Dorim sa schimbam toti robinetii din subsolul blocului. Este vorba de un numar de 32 robineti de 1’’ ¼, si 2 robineti de 0.5’’ (de la coloanele de aerisire a instalatiei de incalzire). Dorim de asemenea ca robinetii sa fie de calitate buna, de la Romstal.
  Va rog, daca se poate sa-mi trimiteti o oferta pentru aceasta lucrare.

  • Buna Ziua,

   Va vom trimite pe adresa de Email o oferta de pret pentru solicitarea dvs.

   Multumim !

 2. Buna ziua, Locuiesc in Pipera si vrea sa curat instalatia termica si 12 caorifere . Daca lucrati in aceasta zona, ce metoda folositi si care este pretul.
  O zi buna, Gavrilescu

  • Buna Ziua,

   Va vom trimite pe adresa de Email o oferta de pret pentru solicitarea dvs.

   Multumim !

Comentariile sunt închise.