Informații utile pentru cei care se mută într-o casă nouă

Știm cât de dificil este să te muți într-o locuință nouă. De la împachetat și transport până la găsirea unui instalator – totul este o mare bătaie de cap, mai ales dacă vii din alt oraș și nu ai conexiuni. Ne-am gândit că poate ai nevoie de o listă cu telefoane utile.

✅ Așadar, dacă ai nevoie de o firmă de mutări mobilă, sună la 021 9610. O echipă de profesioniși în mutări te vor ajuta la orice oră din zi sau noapte cu mutări de mobilă, din orice localitate în orice localitate.

✅ Dacă ai nevoie de un instalator sau ai o problemă cu țevile înfundate – sună la numărul 0724 518 467. Ne deplasăm oriunde în București – Ilfov și în cazul unor intervenții mai complexe în județele Ialomița, Călărași, Giurgiu, Prahova.

✅ Pentru instalare de gaze la casă sau la bloc, îți recomandăm firma de instalare gaze Revi Gasenergy sau sună direct la telefon 0743 566 938. Te vor ajuta, după caz, cu proiectarea și execuția de instalații gaze naturale oriunde în București – Ilfov.

✅ Dacă renovezi și îți dorești un parchet de calitate, care să reziste o viată, sună la CMG Internațional la telefon 0722 261 712

✅ Și pentru că este vară și vrei să ții geamul deschis, poate ai nevoie de plase de insecte noi sau reglaje de termopane. Sună la 0723 635 112 și bucură-te de un somn fără griji.

✅ În ceea ce privește energia verde, dacă doriți să instalați sisteme fotovoltaice pentru acasă, vă recomandăm producători de top precum Huawei și Sunpro – lideri mondiali in evergia verde. Oferta de invertoare si panouri fotoovoltaice o găsiți pe website-ul inverteresolare.ro